Qui és Chance?

 

Chance és el nom artístic que Camila Vargas ha escollit. Des de sempre havia tingut molt clar que volia fer servir aquest nom, tant pel seu significat com per la seva sonoritat.

 

Actualment Chance té 18 anys i des de ben petita li ha agradat cantar i composar cançons. Per a ella expressar-se a través de la música sempre és un motiu de superació personal constant.

 

Després de SET CIMS I UN SOMNI, la Chance, la Mònica i en Luis van continuar treballant junts en moltes altres cançons, constituint un sòlid equip de treball musical. Però sempre topaven amb el mateix problema: la falta de finançament, i en conseqüència, l'alentiment del procés.

 

Finalment, a la tardor de 2011 es va produir un punt d'inflexió en aquesta història: 

 

LAlbert Bosch estava a l'Antàrtida, entregat de ple a la seva Expedició al Pol Sud en solitari. Allà tenia molt temps per pensar i, gràcies a la inspiració de les màgiques terres australs, va trobar la solució: es va comprometre públicament a aconseguir el finançament pel CD. I ho va fer tant fermament, que inclús s'ho va proposar com a un dels seus projectes principals per al 2012. Aquesta és la crònica d'aquell dia: http://www.albertbosch.info/ca/minisite/29/240/  

 

I així és com aquest equip pluridisciplinar es proposa el repte d’editar un E.P. per al desembre de 2013. El resultat estarà inevitablement carregat de positivisme, tret inequívoc de la personalitat de la Chance. Serà una oportunitat per conèixer de primera mà els sentiments d’una persona que des de ben petita no ho ha tingut gens fàcil per viure i que, a més, és capaç de transmetre les seves emocions en forma de cançons. Això fa d’aquest projecte una idea original, inspiradora i molt gratificant per a tots els que hi participin.

PATROCINADOR OFICIAL: