Com va començar tot?

 

Durant la primavera del 2010 l’Albert Bosch es preparava per marxar d’expedició a l’Everest. Poc abans de marxar va conèixer la Camila Vargas. La Camila en aquell moment tenia 14 anys i estava a la UVI esperant un segon transplantament pulmonar. El seu estat de salut era greu, però tot i així, quan l’Albert la va anar a veure, la Camila li va encomanar la seva energia positiva i la seva gran passió per la música. Llavors van fer un tracte: l’Albert havia de fer el cim i la Camila havia de recuperar-se i sortir de l’hospital. Si aquestes dues coses es complien, la Camila li dedicaria una cançó a l’Albert.

 

Uns dies més tard l’Albert ja era de viatge i un grup d’amics l’acompanyaven en el trekking fins el Camp Base de l’Everest. Entre aquests amics hi havia la Mònica Sans, cantant i productora apassionada de la música. L’Albert va explicar-li la història de la Camila per mirar si es podia ajudar-la i la Mònica es va comprometre a anar-la a veure quan tornés a Barcelona.

 

Paral.lelament a tot això, la Mònica s’havia engrescat a organitzar una festa-espectacle a la Sala Luz de Gas, si l'Albert feia el cim, ja que seria la culminació del seu projecte dels Set Cims.

 

A partir d’aquí, tots aquests fets van anar encadenant-se amb èxit: la Camila es va posar millor i va sortir de l’hospital, la Mònica la va anar a veure i es va quedar encantada amb la seva cançó, en Luis Morate (guitarrista i productor) va engrescar-se a fer l’arranjament de la cançó i es va preparar la festa a la Sala Luz de Gas.

 

SET CIMS I UN SOMNI va ser el nom escollit per l’espectacle del Luz de Gas, ja que definia perfectament els dos projectes assolits: el de l’Albert i el de la Camila. Set cançons en diferents idiomes representarien els set continents de cada cim; i set transicions de dansa i vídeo representarien els diferents moments de cada expedició: la motivació, la preparació, el viatge, l’ascensió, el cim, etc... Finalment, la cançó de la Camila seria la cloenda de l’espectacle, amb una coreografia dissenyada expressament per a l’ocasió per la coreògrafa i ballarina Susie Kellerman, i representaria el compliment del somni de la Camila: poder enregistrar la seva primera cançó en un CD i poder-la presentar en públic al Luz de Gas. L’entrada-donatiu de l’espectacle es va destinar a pagar les despeses d'organització de la festa i a la edició de varis CD’s de la cançó “Lo Puedo Conseguir”.

 

Aquest espectacle no hagués estat possible sense la participació desinteressada de moltes persones que es van deixar encomanar pel positivisme de la Camila, totes elles anomenades en l’apartat Crèdits Projecte CHANCE. 

 

PATROCINADOR OFICIAL: