Objectius del Projecte

 

Què farem?

 

L’objectiu del projecte CHANCE és produir un E.P. (Extended Play, un Disc de 5-6 cançons) i un VIDEOCLIP, i promocionar aquests treballs a tots els nivells possibles.

 

 

Com ho farem?

 

Ho farem compartint la figura del “Promotor” amb totes les persones, empreses o institucions que vulguin participar en el projecte. Això vol dir que seran “Socis” del mateix en la proporció que representi la seva aportació.

 

No és un projecte de solidaritat ni d’aportació desinteressada. Es tracta de que entre tots participem en aquesta aventura, on tindrem com a objectiu recuperar la inversió i potser també guanyar diners.

 

 

Perquè ho fem?

 

Perquè la CHANCE té molt talent com a cantautora i perquè representa uns valors molt potents de superació i d’il·lusió per viure seguint els seus somnis amb voluntat de convertir-los en projectes, malgrat les circumstàncies li siguin molt complexes.

 

Camila ha estat trasplantada de pulmó dues vegades. Malgrat això, i d'haver passat gran part de la seva vida envoltada de riscos a nivell de salut, mai ha volgut renunciar a lluitar per fer realitat la seva vocació com a cantant i autora de les seves cançons.

 

Un clar exemple de que a la vida no podem controlar sempre les circumstàncies que ens envolten, però sí que podem controlar l’actitud que tenim en front de les circumstàncies.

 

 

Objectius Econòmics

 

Per poder completar el projecte necessitem cobrir un pressupost mínim de 31.500 Euros, que anirà destinat a diferents partides com: arranjament i gravació dels temes, realització del videoclip, fabricació de 1000 CD's/DVD's, promoció i acords comercials i altres despeses administratives vàries.

 

A partir del 4 de Desembre de 2013, dia en que es va presentar el disc i el videoclip de CHANCE, es va donar per acabada la primera fase de finançament, havent assolit més del 50% d'aquest pressupost.

A partir d'aquesta data es va iniciar la segona fase de finançament, destinada bàsicament a la promoció dels treballs, que es donarà per finalitzada un cop assolit l'objectiu.

 

 

 

 

 

 

 

PATROCINADOR OFICIAL: