ANY NOU, SOMNIS NOUS

Gairebé com una tradició, som molts els que tot just començar l'any elaborem una llista amb tots els propòsits que volem complir al llarg d’aquest nou recorregut de 365 dies. La il·lusió que ens omple durant les festes de Nadal i que ens dura encara uns quants dies un cop tot ha passat, ens anima a autodesafiar-nos amb petites, i no tant petites, metes que ens ajuden a créixer cada dia com a persones. Però, per aconseguir-ho sempre calen dosis de força de voluntat, ja que moltes vegades el trajecte resulta massa complicat.

 

La motivació és el primer pas per emprendre el camí. És per això que tots i cadascun dels propòsits que em vaig plantejar pel 2013 es van fer realitat de manera consecutiva amb el suport de tantíssimes persones a les que restaré eternament agraïda. La meva llista personal no era excessivament llarga, però per dur a terme tots els punts que la componien necessitava, en primer lloc, desitjar-ho més que cap altra cosa al món i, en segon lloc, moltes ganes de posar-m’hi a treballar. Arribar a temps a tot arreu, publicar un CD i aprendre a tocar l'ukelele són alguns dels objectius assolits.   

 

Després de comprovar que tot és possible, per difícil que sembli, aquest any he tornat a reflexionar sobre el camí que vull emprendre i de com m’agradaria que fos. I aquest és el resultat pel 2014:

 

-       Fer un concert

-       Gravar un nou videoclip

-       Publicar una nova cançó

-       Millorar la meva veu i els meus coneixements musicals

 

I vosaltres? Què us proposeu pel 2014?

Escribir comentario

Comentarios: 0

PATROCINADOR OFICIAL: